Ørredkaviar

Ørredkaviar

– fra bæredygtigt opdrættede, danske ørreder

 

Ørredkaviar fra AquaPri har en smuk orange farve, en udsøgt smag og en perfekt tekstur.

Mange års erfaring, kombineret med fuld kontrol i alle faser af opdrætsprocessen, gør det muligt for AquaPri at producere den højeste kvalitet af ørredkaviar til vores værdsatte kunder. Vi distribuerer til importører og grossister over hele verden.

Forskellige markeder betyder forskellige krav til forarbejdning og pakning, og AquaPri imødekommer fleksibelt alle disse krav med vores brede palette af luksuriøse ørredkaviar produkter.

Hard shell Ikura af ørred

Ikura er det russiske udtryk for "klar til at spise" kaviar produkter. I dag bruges ordet over hele verden til at beskrive, at produktet er spiseklar - og ikke rå.

Hvert år i februar/marts, når vores ørreder er klar til gydning, producerer vi den hårde "hard shell" Ikura. Vi producerer Ikura- på vores forarbejdningsanlæg DK4731, hvor vores dygtige medarbejdere er specielt uddannet til at håndtere dette eksklusive produkt. Ikura leveres primært til Vesteuropa og USA til pakning på glas. Ikura er et førsteklasses produkt.

Vi sælger hovedsagelig dette produkt friskt i 10 kg.'s spande til andre forarbejdningsenheder, som fylder produktet på egne glas. På det kinesiske marked sælges AquaPri's ikura i 50 grams glas - i eget brand med AquaPri-etiket.

Soft shell Ikura af ørred

AquaPri producerer også en "soft shell" Ikura. Dette produkt forarbejdes af vores eget råmateriale, og - som navnet indikerer - er kaviarens skal blødere på dette produkt, sammenlignet med "hard shell" Ikura.

Vi kan producere og levere dette produkt året rundt, og selve produktionsmetoden gør produktet til et billigere alternativ til vores "hard shell" Ikura. På grund af fleksibiliteten og den lavere pris er dette produkt meget attraktivt for food service- og cateringbranchen verden over.

"Soft shell" Ikura er et frosset produkt. Vi kan pakke det i følgende størrelser: 4x50g, 200g, 500g og 1 kg.

Ørredrogn

Ørredrognen er det rå materiale. Dette produkt er til producenter, som vil producere "soft shell" Ikura.

AquaPri producerer dette produkt hvert år i november og december. Rognen bliver øjeblikkeligt frosset ned i en pladefryser, efter den er taget ud af ørrederne. På denne måde opnår vi den bedste mulige råvarekvalitet. Den frosne ørredrogn bliver primært solgt til producenter i lande, som har tradition for at spise Ikura af ørred. Det kræver mange års erfaring at opnå et godt udbytte og at producere en Ikura i god kvalitet.

Ørredrognen pakkes i 3 x 7,5 kg blokke pr. masterkarton.

Ørred Sujiko

Ørred Sujiko er en japansk delikatesse og sælges kun på det japanske marked. Det spises primært i Hokkaido området i Japan.

Sujiko fra AquaPri produceres hvert år i november og december. Japanerne sender egne eksperter op til AquaPri’s forarbejdningsanlæg for at hjælpe til med at producere og pakke Sujiko'en - og på denne måde sikre, at kvaliteten lever op til deres egne høje standard.

Klik her for inspiration og opskrifter.

Vores Salgsdirektør Anne-Mette Arp kan fortælle meget mere om vores kaviartyper, og hun tager også gerne imod bestillinger. 

Hard shell ørredkaviar



Soft shell ørredkaviar


AquaPri har modtaget økonomisk støtte til udviklingen af en mere miljøvenlig pakketeknologi. Klik her for flere informationer.

Ørredrogn

Vi sælger også friske, rå ørredrogn, kaldet “grønne rogn” til de kunder, som foretrækker dette. Disse sælges typisk frosne i 22,5 kg.'s kartoner.

 

Ørred Sujiko

Frisk ørredrogn produceret til Sujiko.

Hvert år fra november til januar arbejder japanske specialister på vores forarbejdningsanlæg i Årøsund, hvor de producerer Sujiko af vores højkvalitets rogn til det japanske marked.