Vores produkter

Vi tilbyder produkter i tre kategorier:

ØRRED

Vores fantastiske ørreder - også kendt som Lakseørred eller Regnbueørred - opdrættes på vores landbaserede opdræt, hvor ørrederne tilbringer de første måneder af deres liv. Det kontrollerede miljø på opdrætsanlægget giver os mulighed for at sikre de allerbedste betingelser for fiskenes fortsatte vækst. Når de er cirka to år gamle, transporteres de fleste ørreder til vores opdrætsanlæg på havet, beliggende i farvandet omkring Sjælland og Lolland Falster.

Det er fisk og rogn i håndplukket luksuskvalitet fra AquaPri.

Læs mere om ørreder fra AquaPri...

ØRRED KAVIAR

Vores meget populære ørredkaviar har den smukkeste orange farve, en udsøgt smag og en perfekt tekstur. Mange års erfaring, kombineret med fuld kontrol i alle faser af opdrætsprocessen, gør det muligt for AquaPri at producere den højeste kvalitet af ørredkaviar til vores værdsatte kunder. Vi distribuerer til importører og grossister over hele verden.

Det er fisk og rogn i håndplukket luksuskvalitet fra AquaPri.

Læs mere om ørredkaviar fra AquaPri...

SANDART

Vi kan levere sandart i ensartet, høj kvalitet året rundt – uanset årstid. Med vores lukkede opdrætssystem er vores sandart fri for parasitter – og dermed fritaget for frysekrav. Det betyder, at vores sandart må anvendes fersk til sushi og sashimi. Sandart fra AquaPri leveres altid helt frisk: Max. 6 timer efter, at fisken tages op af vandet, ligger den på is i kassen – klar til afgang. 

Det er fisk og rogn i håndplukket luksuskvalitet fra AquaPri.

Læs mere om sandart fra AquaPri...

ØRRED

Ørred dambrug - havbrug - produktion 

AquaPri har 13 landbaserede ørredanlæg, beliggende i Jylland, og 6 opdrætsanlæg på havet, beliggende i farvandet omkring Sjælland, Lolland og Falster.

Vores fisk forarbejdes på vores eget slagteri, Aqua Production i Aarøsund - tæt på Haderslev.

Fra vores meget populære ørred er vi i stand til at producere den højeste kvalitet af ørredkaviar:

SANDART

Sandart opdræt 

Vores topmoderne fuldt recirkulerede sandart anlæg - pt. verdens største - ligger i Gamst, Vejen kommune. Dette anlæg har fuld kontrol og sporbarhed i alle faser af opdræt og pakning af sandarten.